Als ouder wil je het beste voor jouw kind. Als ouder wil je dat jouw kind zich gezond ontwikkeld. Gezond eten en voldoende beweging zijn daarvoor nodig. Maar wat is nu gezond? Er zijn tegenwoordig vele aannames over voeding. Voor veel ouders is dat verwarrend. Zo veel voedingskeuzes en wanneer doe je het dan goed voor jouw kind en gezin? Of wat moet je doen als;

  • Jouw kind weinig lust?
  • Jouw kind niet wil eten? 
  • Er dagelijks strijd is aan tafel? 
  • Jouw kind te zwaar is? 

Komt dit je bekend voor? Lees dan snel verder. 

Wat kan ik voor jullie / jouw kind betekenen?

Als voedingscoach begeleid ik niet alleen jouw kind maar jullie als gezin. Elk kind heeft zijn ouders nodig. Hij / zij kan het niet alleen. Samen kijken we naar jullie hulpvraag. Ik begeleid jullie naar een gezondere manier van eten, drinken en bewegen. Ik leg jullie geen regeltjes op, maar leer jullie hoe je zelf goede keuzes kunt maken tussen gezond en soms ook ongezond. Graag maak ik na een vrijblijvende intake, een plan van aanpak voor een gezonde leefstijl, waar jullie als gezin mee aan de slag kunnen. Ik zal daarbij rekening houden met jullie wensen en doelen. Jullie krijgen praktische tips, zodat jullie je eigen weg naar een gezondere leefstijl gaan ontdekken!

Jouw kind gaat dus geen streng dieet tegemoet. Dit is niet de oplossing en bovendien kan een kind tekorten ontwikkelen die nadelig zijn voor zijn of haar gezondheid en ontwikkeling.

Wil je mijn advies? Maak dan vrijblijvend een afspraak.